Nacházíte se: archiv Článků » Krajska knihovna KV

4. ročník Literární soutěže krajské knihovny zdaryvaryFOTO

Datum: 5.10.10 | Autor: krajska-knihovna-kv

V rámci letošního Týdne knihoven 4. – 10. 10., který pořádá již po čtrnácté Sekce veřejných knihoven SKIP (Svaz knihovníků a informačních pracovníků), vyhlašuje Krajská knihovna Karlovy již 4. ročník Literární soutěže pro začínající autory.

POKUS O REKORD v krajské knihovnězdaryvaryFOTO

Datum: 29.9.10 | Autor: krajska-knihovna-kv

Krajská knihovna Karlovy Vary připravila pro své čtenáře v rámci celostátní akce Týden knihoven (4. – 10. 10. 2010) zábavné odpoledne s rekordem.

Výstava Katrineholmské motivy v krajské knihovně.zdaryvaryFOTO

Datum: 1.7.10 | Autor: krajska-knihovna-kv

30. 6. - 27. 8. 2010 kavárna Krajské knihovny Karlovy Vary

Krajská knihovna Karlovy Vary Vás zve na výstavu švédského fotografazdaryvaryFOTO

Datum: 29.6.10 | Autor: krajska-knihovna-kv

Výstava KANTRINEHOLMSKÉ MOTIVY, která začíná v krajské knihovně vernisáží 30. června v 16:30 hodin, představí návštěvníkům jednak přírodní motivy ze švédského Katrineholmu a jeho okolí, ale také koláže s různými tématy: lidé – společnost - průmysl – sport – kultura.

Prázdniny v krajské knihovně

Datum: 15.6.10 | Autor: krajska-knihovna-kv

Krajská knihovna Karlovy Vary připravila ve spolupráci se některými svými dlouhodobými partnery prázdninový projekt pro děti s názvem PRÁZDNINY V KNIHOVNĚ.

Za filmy nejen do kinazdaryvaryFOTO

Datum: 11.3.10 | Autor: krajska-knihovna-kv

Filmy na DVD k dispozici také v krajské knihovně.

Den poezie v Karlových varech již potřetí zdaryvaryFOTO

Datum: 12.12.09 | Autor: EDDYcek

Již se stalo takovou malou tradicí, že naše krajská knihovna pořádá autorské čtení básníků v době festivalu Den poezie, který se koná každoročně v listopadu ku příležitosti výročí narození Karla Hynka Máchy (16. 11. 1810).

Významné mezinárodní ocenění práce krajské knihovny s handicapovanými

Datum: 3.12.09 | Autor: krajska-knihovna-kv

V úterý 2. prosince 2009 ve večerních hodinách se v londýnském Victoria and Albert Museum konalo slavnostní předávání cen v rámci soutěže JODI AWARDS 2009 (www.jodiawards.org.uk.), která oceňuje nejlepší počiny na poli zpřístupňování kultury handicapovaným prostřednictvím digitálních technologií. Krajská knihovna Karlovy Vary obdržela prestižní ocenění v kategorii – Digitální přístup on-line

Za černým sluncem do Říše středu a dál na střechu světazdaryvaryFOTO

Datum: 1.12.09 | Autor: krajska-knihovna-kv

Přednáška k Mezinárodnímu roku astronomie přednáší Mgr. Petr Skalák (Hvězdárna K. Vary) a Petr Horálek (předseda astronomické společnosti Pardubice) vstup zdarma

Krajkový den v krajské knihovnězdaryvaryFOTO

Datum: 1.12.09 | Autor: krajska-knihovna-kv

Co je to polohod, půdice nebo herdule a jaký vztah mají koňské žíně ke krajce? Pokud chcete znát odpověď na tyto i další otázky, týkající se paličkované krajky, navštivte v Krajské knihovně Karlovy Vary 1. prosince tzv. KRAJKOVÝ DEN , který se bude konat ve spolupráci s o.s. Krušnohorská krajka.

Stránky: [ 1 ] 2 Další >