Článek

Západní Projev - novej web, hotový studio, sólo od Karla, výzva pro beatmakery.

Několik aktualit od karlovarského rapového sboru Západní Projev...

Čau, je čas na pár aktuálních informací o Západním Projevu. První věc, co mám na srdci, je krapet staršího data, nicméně je potřeba ji vyventilovat: Naše nahrávací studio DirKa je již kompletně vybaveno a připraveno i pro zájemce o nahrávání z venčí. Veškerý info najdeš zde: http://www.zapadniprojev.cz/dirka.htm . Tím se dostávám k další novince a tou je zbrusu novej web, přehledně uspořádanej a s aktuálním infem. Informace z první ruky najdeš na našem Facebook profilu. No a když jsme u těch profilů, tak jsme taky na Bandzone.

No a přejděme k tomu nejzajímavějšímu a sice k tvorbě. Čerstvě jsou nahraný party pro featuringy - jeden s KoMa teamem a jeden se slovenskou partou Disstrikt. To kdy se dostanou na světlo světa ve finální podobě neni zatim jasný, nicméně by to nemělo trvat dlouho.

Počítám někdy na přelomu léta a podzimu bych měl dodělat svojí sólovku. 70% desky je napsaný, brzo začnu nahrávat. Nečekej žádnou rychlokvašku plnou oduševnělých textů o tom jak jsem dobrej. Ne! Je to věc na který si dávám hodně záležet - počítám že bude mít něco kolem 10 věcí. Bude to barevný a tématově celkem obsáhlý, určitě z toho uslyšíš ZP, takže zásadní témata nezůstanou stranou. Název desky a hosty si ještě nechám pro sebe, ale co prozradim je, že beatově to zatim vypadá na Thovta, Anthony Puffaze, Kova a možná Baťu. Děláš beaty na úrovni? Jestli máš chuť tak se ozvy třeba na mail karel@zapadniprojev.cz - nemusí to bejt striktně rapovej beat, nebránim se ničemu co má koule. Zvlášť by se mi hodil svižnej dancehallovej kousek!

Takže kontroluj web a těš se na nový věci k poslechu.

 

Karel.

 

Fotogalerie