Kultura > LORD OF THE DANCE 2011

5. 3
Sobota

LORD OF THE DANCE 2011

Místo:
KV ARENA
Začíná:
19:00
Typ akce:
Tanec
WWW:
http://www.kvarena.cz
Popis

LORD OF THE DANCE 2011
Kulturní akce

Datum konání: Sobota 05.03.2011 19:00

Plakát akce
Světově známý taneční soubor se svojí fenomenální show. Irský folklór, ale i moderní rytmy, popové melodie. Mistrovská a choreografie a bravurní stepařské umění. Mýtus, kouzlo, zážitek…


Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě , příští rok již neuvěřitelnou patnáctou sezónu.. V dubnu 2003, při prvním uvedení v ČR, soubor dvakrát po sobě beznadějně vyprodal T-Mobile Arenu v Praze, v letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice. Po krátké pauze se soubor vrátil v roce 2008 a od té doby znovu plní haly po celé republice. Představení u nás dosud vidělo téměř 200.000 diváků. Lord of the Dance se opět vrací i v roce 2011, turné po sportovních halách českých měst se uskuteční od 2 do 10. března, těsně před oslavami svátku Svatého Patrika. Diváci budou mít možnost znovu nebo poprvé zhlédnout fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové scéně, precizní taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho jsou kritikou nejnadšeněji oceňovaným představením všech dob. Od premiérového uvedení v Dublinu v roce 1996 toto představení překonalo po celém světě řadu rekordů a stalo se nejlépe prosperující show v celé dlouhé historii existence zábavního průmyslu.

Představení do současné chvíle zhlédlo 55 milionů diváků ve 40 zemích světa, uchvátilo publikum v Rusku, po celé Evropě, v USA, od Kanady po Argentinu, v Asii i v Austrálii. Aby bylo možné uspokojit obrovskou celosvětovou poptávku po LOTD, vznikl nový, v pořadí již čtvrtý soubor pro Asii a Afriku. Show je uváděna od roku 1996 v nezměněné podobě, jelikož diváci chtějí stále vidět původní LOTD show. Jedinou změnou je spousta krásných nových kostýmu.

Odkaz na oficiální stránky LOTD: www.lordofthedance.com.

Vstupné:

750 Kč, 850 Kč, 1 250 Kč, 1 900 Kč (podle zvoleného sektoru)

Prodej vstupenek on-line: v síti Ticketportal.cz

Rezervace a prodej vstupenek: Všechna předprodejní místa sítě Ticketportal.cz – pobočky Infocentra Města Karlovy Vary, Kino Čas, Informační středisko Krajské knihovny Karlovy Vary apod.

Jednotlivá předprodejní místa sítě Ticketportal.cz v Karlovarském kraji a celé ČR najdete zde (město vybrat podle názvu)

Pořádá: JV Agentura, www.jvagentura.cz

Místo konání:

VELKÁ hala, Multifunkční komplex KV Arena Karlovy Vary, ul. Západní 1812/73, Karlovy Vary

Potvrzení účastníci [Žádný]

Pravděpodobní účastníci [Žádný]

Přidej komentář