Kultura > MRAZÍK - MUZIKÁL NA LEDĚ

28. 11
Neděle

MRAZÍK - MUZIKÁL NA LEDĚ

Místo:
KV ARENA
Začíná:
14:00
Typ akce:
Muzikál
WWW:
http://www.kvarena.cz
Popis

MRAZÍK - MUZIKÁL NA LEDĚ
Kulturní akce

Datum konání: 27. 11. 2010 (sobota) a 28. 11. 2010 (neděle)

Plakát akce
Legenda se vrací v plné kráse se spoustou nových efektů, vylepšených scének a ve skvělém hereckém obsazení. Karel Gott, Jiřina Bohdalová, Iveta Bartošová, Martin Dejdar, Věra Špinarová, Vilda Čok, Vladimír Kratina, Kateřina Beránková, Otto Dlabola a špičkoví krasobruslaři.


Zahájení programu: v sobotu 27. 11. od 18:00 hodin a v neděli 28. 11. od 14:00 hodin

"Je ti teplo, děvče," a mnoho dalších legendárních hlášek si nyní se svými dětmi můžete užít opět naživo v překrásném pohádkovém muzikálu na ledě, a to vše podpořené skvělými pěveckými, hereckými a samozřejmě krasobruslařskými výkony. Pochopitelně, že po desetileté pauze dozná představení celou řadu změn, protože vývoj techniky a technologií se řítí překotně k novým a novým možnostem jevištního ztvárnění.

Nicméně se diváci určitě setkají s pohádkovým příběhem se všemi jeho slavnými scénami a již zlidovělými hláškami, navíc proti minulému nastudování některé scény z originálu přibudou (např. scéna se slepým žebrákem). Více postav bude bruslit na ledě, baba Jaga skončí opravdu v rozžhavené peci. Pro dokonalé dokreslení atmosféry budou použity projekce, takže Ivánek vyrazí do světa opravdu po prašné cestičce, dědeček Hříbeček se bude schovávat v březovém hájku, Nastěnka se setká s Ivánkem na rozkvetlé louce, námluvy budou na rybníku…

Ale změny se netýkají jenom jevištních efektů. Scéna bude nová, mnohá choreografická čísla budou nová a celý příběh bude ještě věrnější předloze – ruské filmové pohádce s důrazem na pohádkovost, komiku a větší dynamiku. Ale nebojte se, slavná čísla např. Loupežníci, Chorovod a další zůstanou zachována.

Více informací naleznete přímo na webu http://www.mraziknalede.cz/.

Vstupné:

395 Kč, 495 Kč a 795 Kč (podle zvoleného sektoru)

Prodej vstupenek on-line: v síti Ticketportal.cz

27. 11. 2010 18:00 (So)
28. 11. 2010 14:00 (Ne)

Rezervace a prodej vstupenek: Všechna předprodejní místa sítě Ticketportal.cz – pobočky Infocentra Města Karlovy Vary, Kino Čas, Informační středisko Krajské knihovny Karlovy Vary apod.

Jednotlivá předprodejní místa sítě Ticketportal.cz v Karlovarském kraji a celé ČR najdete zde (město vybrat podle názvu)

Pořádá: viz http://www.mraziknalede.cz/

Místo konání:

VELKÁ hala, Multifunkční komplex KV Arena Karlovy Vary, ul. Západní 1812/73, Karlovy Vary

Potvrzení účastníci [Žádný]

Pravděpodobní účastníci [Žádný]

Přidej komentář