Článek

Report: Rozloučení s "Plechovkou"

Karlovarský zimní stadion se tento čtvrtek rozloučil velkolepě s veřejností a předal pomyslný štafetový kolík nové, více účelové...

...hale, která se staví v městské části Tuhnice. Program pro návštěvníky byl bohatý, každý si zde mohli přijít na své. Na ledové ploše vzniklo podium, na kterém se vystřídalo spousty kapel.

 

 

 

 

Od Michala Hrůzy (bývalý člen Ready Kirken poz. Red . ) , přes Walda Gang až po De Bill Heads. Mezi koncerty se divákům představily osobnosti Karlovarského hokeje. Od hvězd z 50. Let až po nynější Stars! Ty publikum přivítalo bouřlivým potleskem a skandováním, kterého si pánové náramně užívali, jako v dobách své největší slávy.

Po sedmé hodině večerní se na ledové ploše začali objevovat hráči nynější, mistrovské Energie. Jejich uvítání zas způsobilo otřásání „Plechovky" v základech. Kluci si toto přivítání užívali a dlouhou dobu za ně publiku děkovali. Po představení celého týmu a ukázání Mistrovského poháru se hokejisté odebrali na střídačku, na které se podepisovali všem návštěvníkům, této rozlučky.

 

 

hráči

 

Každý chtěl mít podpis těchto mistrů, až se všichni začali bát o zdravý všech přítomných, kteří, v euforii vytvořily tlačící se dav. Naštěstí se vše odehrálo bez zranění a tak si mohl každý vychutnat zářící ohňostroj, který byl pro všechny zúčastněné připraven na 21 hodinu.

 

 

ohňostroj

 

 

Závěrem bychom chtěli popřát týmu Hc Energie Karlovy Vary hodně štěstí v nové, nadcházející sezóně, kterou už hráči odehrají v nově připravované KV Aréně!

 

autor textu: Dvoři

Fotogalerie