Článek

Páteční koncert UDG v kinokavárně Alfa

V pátek 20.3. 2009 se v sokolovské kinokavárně Alfa konal koncert kapel UDG, No Heroes a Horká Kaše. ZV vám přináší fotky z této akce a LeŇulka report.

V pátek 20.3. 2009 se v sokolovské kinokavárně Alfa konal koncert kapel UDG, No Heroes a Horká Kaše. ZV team vám přináší fogalerii z této podařené akce, respektive z party, která po koncertě následovala.

 

Report od LeŇulky


Celá akce vypukla v 20:00 hod. kdy jí odstartovala, pro mě zcela neznámá, rock/popová kapela No Heroes. Pět mladíků všem vyrazilo dech, nikdo neočekával, že by předkapela UDG zvedla většinu –nácti, –cetiletých ze židle a donutila je k tanci. Webové stránky No Heroes naleznete zde - www.noheroes.cz

 

Po krátké přestávce, při které se většina návštěvníků šla posadit, odpočinout si, či se posilnit k baru, začal hrát hlavní host večera - kapela UDG. Když se po dvou písníčkách bubeník Jugy téměř svléknul, na parketu rázem nebylo hnutí. Fanynky i fanoušci se se hrnuli dopředu, jen aby byli své oblíbené kapele co nejblíž. Pískalo se, tancovalo, řvalo a skákalo jako o život. Až na pár přiopilých jedinců kteří začali pogovat, kopali okolo sebe, do všech strkali, vylili pár lidem pití, večer vystoupení UDG proběhlo hladce. Hráli se písničky z nového alba, které bude oficiálně vydáno přibližně do týdne, nezapomělo však ani na starší pecky. Na konci si publikum vyžádalo přídavek, čemuž UDG ke spokojenosti všem vyhověli, a zahráli další tři písničky. Tím jejich vystoupení skončilo. Webové stránky UDG najdete zde www.udg.cz

 

 

Tím večer prakticky skončil, sice po pár minutách začla hrát "místní"(Karlovarsko-Nejdecká) kapelka Horká Kaše, ale většina publika už odešla a zbylých pár fanoušků jen tak postávalo nebo se v mírně podroušeném stavu snažilo tancovat.

 

Poté co Horká kaše dozpívala, se i poslední vytrvalí posluchači odebrali domů.

 

Fotogalerie