Článek

Kvalitní reggae od srdcových Dj´s

Po dlouhé odmlce jsme měli možnost slyšet kvalitní reggae od srdcových Dj´s. Velmi dobře zvolený výběr Natty Vibes / DE Original ...

 

Po dlouhé odmlce jsme měli možnost slyšet kvalitní reggae od srdcových Dj´s. Velmi dobře zvolený výběr Natty Vibes / DE Original conscious sound outta Bushland a Royal HiFi True reggae specialists roztančili celý klub.

_

Poslední dobou o klubu Masařka slyšíme čím dál více. Je vidět, že undergroundové koncerty a Dj´s mají konečně řádné zázemí.

_

Více o účinkujících:

Natty Vibes je především selektor SeenJah, člen rastafariánské komunity 12Tribe v Bavorsku, organizátor mnoha kulturních akcí v blízkém příhraničí, producent a neúnavný propagátor uvědomělého reggae. Za dobu svého dlouholetého působení spolupracoval s mnoha umělci a proto se můžeme těšit na skutečné hudební lahůdky v podobě dubplates a specials, které nehraje nikdo jiný…

www.myspace.com/nattyvibessound

Royal HiFi působí pod tímto názvem již od roku 2004, ale selektoři Mighty Lemon a Syncro mají za sebou mnohem delší historii. Proto jsou oba právem považováni za veterány české reggae scény. Oba se podíleli na organizování mnoha akcí, zvou do Čech reggae umělce z celého světa, doprovázejí jejich vystoupení a v Syncrově studiu GunJah vzniklo nesčetně dubových a reggae produkcí. Royal HiFi v zatím nejvýznamnějším národním clashi „Proti Všem“ porazili celou českou reggae špičku a mohou si tedy oprávněně říkat champion sound.

www.myspace.com/royalhifi

 

Fotogalerie