Článek

Kurz tvůrčího psaní s Ivonou Březinovou

Dalším kurzem z letošního ročníku Univerzity volného času bude zcela nový typ vzdělávacího a tvůrčího semináře KURZ TVŮRČÍHO PSANÍ. Lektorkou tohoto kurzu bude spisovatelka, autorka knížek pro děti a mládež, lektorka kurzů tvůrčího psaní na Literární akademii Josefa Škvoreckého Ivona Březinová.

Kurz tvůrčího psaní je určen studentům středních a vysokých škol, ale i dospělým. Prostě všem, kteří mají kreativního, tvůrčího ducha a rádi by se realizovali v psaní.
Krajská knihovna doufá, že absolventi tohoto kurzu zúročí své snažení také tím, že pošlou svou povídku do dalšího ročníku Literární soutěže krajské knihovny, který bude vyhlášen v rámci Týdne knihoven začátkem října.

Termín kurzu: 3. - 5. 6. 2011; cena kurzu 500 Kč, pro studenty 300 Kč. Studentem se rozumí osoba do 26 let věku, posluchač denního studia, které je nutno při přihlašování se na kurz doložit.
Kurz začne v pátek odpoledne krátkým úvodem a bude pokračovat v sobotu a v neděli celodenními semináři.

Celková kapacita kurzu je 15 osob. Zájemci se mohou hlásit v Informačním středisku krajské knihovny do 20. 5. 2011 nebo do vyčerpání kapacity kurzu. Další informace na webu krajské knihovny.