Článek

Březen v krajské knihovně

Celý březen je ve znamená akce Březen měsíc čtenářů (vyhlašuje každoročně SKIP - Svaz knihovníků a informačních pracovníků). ...

Celý březen je ve znamená akce Březen měsíc čtenářů (vyhlašuje každoročně SKIP - Svaz knihovníků a informačních pracovníků). Proto máme naplánována

zajímavá setkání s literaturou a spisovateli (2. 3. M. Ryšavý - autorské čtení, hlasitá čtení z knih zahraničních autorů, 26. 3. Maratón čtení).

 

Pokračuje také náš projekt podporovaný NFOH „Poznání jako nejlepší prevence proti rasismu..." přednáškou 9. 3. Židé na Karlovarsku a setkáním s tvorbou Franze Kafky a jeho současníků 15. 3.

 

Na své si přijdou také milovníci výtvarného umění. Již od 1. března si mohou prohlédnout nové výstavy. Ta první „Pozvání na kávu" Zdeňka Sláby startuje vernisáží 1. 3. v 16:30 hodin.

Také pro seniory a děti jsou opět připraveny jejich pravidelné pořady. Děti se mohou navíc těšit na 26. 3. a Rej vodníků.

 

A v březnu také proběhne první kurz z letošního ročníku Univerzity volného času.

Chybět nebude ani přednáška, tentokrát na téma Zajímavosti Karlových Varů II. v podání Libora Humla v sále knihovny dne 3. 3.

 

Vybírat je opravdu z čeho, proto budeme rádi, pokud se s Vámi opět setkání na některé z našich březnových akcí.

 

 

Fotogalerie