Článek

Univerzita volného času v krajské knihovně pokračuje

Krajská knihovna Karlovy Vary připravila na základě příznivých ohlasů svých uživatelů 2. ročník Univerzity volného času – mimoškolního zájmového vzdělávání všech kategorií dospělých. Letošní Univerzita přináší 3 nová zajímavá témata.

Březen - KURZ KOMUNIKACE, lektorka Mgr. Martina Bělohlávková (Pedagogicko psychologická poradna Karlovy Vary), cena celého kurzu 150 Kč
Červen - KURZ TVŮRČÍHO PSANÍ, lektorka Ivona Březinová (spisovatelka), cena dvoudenního kurzu je 500 Kč (studenti 300 Kč)
Říjen, listopad - ČÍNA A TIBET, lektorka PhDr. Ivana Bakešová (přední česká sinoložka), cena dvou odpoledních přednášek je celkem 80 Kč.
Zaplacené přihlašovací poplatky jsou nevratné.

Pro veliký zájem v předchozím ročníku Univerzity volného času budeme na podzim pokračovat také v seminářích Dějin umění s novým lektorem a novými tématy.

Na první z kurzů KURZ KOMUNIKACE se mohou zájemci přihlašovat již nyní v informačním středisku Karlovarského kraje v centrální hale krajské knihovny. Uzávěrka přihlášek je 7. 3. 2011, popřípadě dříve po vyčerpání kapacity kurzu. Celková kapacita je 40 osob.
Tento kurz psychologie pro veřejnost na téma KOMUNIKACE doma, venku i na pracovišti alias komunikace pro každého nás seznámí s úskalími komunikace v rodině i pracovním kolektivu ve třech seminářích 14., 21. a 28. března vždy od 16:00 do 18:00 hodin.

Přihlášky na další kurzy budou přijímány od 1. 4. 2011

Partnery projektu jsou: S&W Automobily s.r.o. Mercedes-Benz Karlovy Vary, Pedagogicko psychologická poradna K. Vary, Karlovarský kraj, o. s. Biblio Karlovy Vary.

 

 

Fotogalerie