Článek

Styl, vkus a něco o tom

Ze společnosti se stala herecká honorace, avšak místo prken,která mají znamenat svět,je jevištěm betonová jungle našich měst. ...

Ze společnosti se stala herecká honorace, avšak místo prken,která mají znamenat svět,je jevištěm betonová jungle našich měst.

Přetvářka neklade mezí,když tvář v zadní části vedoucímu mizí,charakter ryzí je zapomenut pod hromadami povrchnosti a značkového zboží.Pěší třída je jako výloha v krámě s oblečením či modní molem zblblých modelů od typu Calvina Kleina a Tommyho Hilfingera.Populace obézních jedinců překrmená výplody kreativity lidí, jež zbohatly na naivitě ostatních že?Styl a vkus dávno neurčuje si člověk sám,nýbrž je ovlivněn okolím a být in znamená líbit se ostatním.

 Planeta Země-malým rájem bývala pro lidskou duši, dnes jde o to:jak vám to sluší a pojem šik dávno znamená za kolik?Trička,jejichž cena zdá se být astronomická,jsou řadové výplody z katalogů velkovýrobny kdejakého lempla bez nadání a vkusu,nejde o limitované série nebo ruční práce,ale o nápis prezentující konkrétní značku.

 Kvalita ztrácí se ve kvantitě a originalita jež není na prodej,ocitá se na dlažbě neboť je zlikvidována řadovou konkurencí.

 Mimo to najdou se i tací, jimž je u prdele co na sebe hodí a o to víc kašlou na aktuální kolekci.