Článek

Seznamte se: 2. díl - Snowbitch shop

Pro druhý díl Seznamte se jsme vybrali obchod SNOWBITCH. Tento krámek nabízí kompletní vybavení a oblečení pro skate a snowboard.


Vznik našeho obchodu se datuje na léto roku 2001, kdy jsme začali v malém prostoru 50m2... Zhruba po dvou letech nám 50m2 přestalo stačit, tak jsme se přestěhovali do obchodu zhruba tříkrát většího. Tento prostor nám vyhovoval velikostí, ale měl velkou nevýhodu v absenci výloh, proto jsme letos v létě provedli další a doufejme, že už poslední přesun do prostoru stejné velikosti se třemi velkými výlohami... Ač to zní vtipně, opět jsme zůstali ve stejné ulici...

S velikostí obchodu samozřejmě rostla nabídka našeho zboží... Nabízíme zboží předních světových i tuzemských značek DC, Fox, Santa Cruz, Zoo York, Burton, Bench, Da Kine, Vehicle, Vans, Etnies, World Industries, Blind, Nidecker, K1X, SouthPole a spoustu dalších...

Nedílnou součástí je široký sortiment snowboardového či skateboardoveho vybavení, s jehož výběrem vám rádi poradí zkušení prodavači.

Ke kameným prodejnám nabízíme též internetový obchod www.snowbitch.cz, kde můžete nakupovat z pohodlí domova. Ovšem s možností stáhnout zboží na kamenný obchod k vyzkoušení.

Adresa: Varšavská 5, Karlovy Vary, 360 01

Těšíme se na Vás

Snowbitch team

 

 

 

Fotogalerie