Článek

Voskar rock fest 2010 - benefice pro Davida Zapletala

Rocková událost s benefiční myšlenkou je zde. 2. ročník Voskarrock fest odstartuje v sobotu 9. 7. v kempu v Březové u K. Varů.

Akce jepořádána v rámci 45. ročníku MFF KV, proto můžete využít možnost dopravit se domísta konání festivalovým busem F2 od Thermálu přímo do kempu v Březové.

Celou plejádu rockových tónu odstartuje již v 15°° hodin šumperská mladá formace s příznačným názvem The Idiots, hned po nich, tedy v 16°° hod. zahraje pop punková skupina Koblížci a v 17°° se publiku ukáže první karlovarská formace Holden. Letos poprvé Voskar nabídne také zahraničního hosta. Na doporučení se v 18°° na českých prknech ukáže německá formace vystupující pod názvem Peach Harmonics. V 19°° hodin se na pódiu objeví GOODFELLAS. Tak trochu karlovarská, ale i žižkovská formace hrající power folk, která loni zažila raketový start.Letos můžete tuhle partičku vidět hned na několika velkých hudebních festivalech jako jsou např: Colours of Ostrava, Rock for People, Sázava fest a také na Voskar Rock Festu, kde zahrají bez nároku na honorář, jako všechny ostatní kapely.Ve 20°° hodin se představí královéhradečtí Enter a hned po nich ve 21°° skupina Kofe-in(kofejn), která přijede až z Opavy.

 

Velkou parádu nabídne ve 22°° pořádajíci pop rocková skupina, tedy LIWID v čele s frontmanem Jendou, který se nechal slyšet, že má připravené veké překvapení ve stylu revivalové skupiny, ale název neprozradil. Jen napovíme, že kapela se měla festivalu také zůčastnit, ale z časového nasazení nezmiňované kapely to nevyšlo, proto je nahradí jejich revivalový sokové.

 

Úplnou lahůdku nabídne festival na závěr ve 23°° hod. kdy vystoupí hlavní hvězda letošního Voskar Rock Festivalu, nadějná, mladá, krásná zpěvačka JANA LOTA.

Vybrané peníze ze vstupného (100 korun /os.) věnují pořadatelé na nákup speciálního skůtra pro tělesně postiženého kamaráda Davida Zapletala.