Článek

SOKOLOVSKÝ HUDEBNÍ OPEN AIR FESTIVAL

Ve dnech 25. - 26. 6. 2010 se v karlovarském regionu (lokalita Sokolov - Na Pískách) v prostorách ranče „Vránov“ (kapacita celého prostoru, je cca 1000 - 1500 lidí) uskuteční 2. ročník Sokolovského hudebního open air festivalu „MagicZone“.

Tento první prázdninový víkend bude výjimečným obohacením pro příznivce elektronické hudby. Bude výjimečný nejen ve výběru DJs, sestaveným Line - upem, či množstvím hudebních žánrů, ale i v magické atmosféře přírody. Sokolovský hudební festival sjednocuje ve svém pojetí mnohé taneční hudební styly a trendy do jednoho konceptu: open air festivalu „MagicZone"

„MagicZone" je 2. ročníkem Sokolovského open air festivalu a naší snahou je docílit tradice undergroundové party i u nás na Západě. Tento druh akcí oslovujíc věkovou kategorii 20 až 45 let v našem regionu chybí. Elektronická hudba se (ve všech stylech) v dnešní době velice dynamicky rozvíjí, taneční hudba (jako např. drum and bass, jungle, ragga, techno, trance, hip hop) stále nachází nové posluchače a vyznavače tohoto hudebního nebo, troufám si říct i životního stylu.

Párty nabízí magické propojení hudby s přírodou, vesmírem a člověkem. Venku pod širým nebem, obklopeni zvuky tanečních rytmů, světelnou projekcí, symboly přírody a lidskou radostí, si návštěvníci uvědomí, jak krásné je žít a problémy se stávají pomíjivými. Což je v dnešní uspěchané době velice zapotřebí. Dát lidem prostor pro aktivní odpočinek, prostor pro kvalitní zábavu.

„MagicZone" naskýtá jedinečnou příležitost a možnost prožít dva dny plné rytmů drum and basu, ragga - junglu, nebo techna, kde nám svou hudební show předvedou DJs od hvězd ze zahraničí (USA, AUS, PL, UK, SK, D)i tuzemska, přes řad profesionálů - producentů, až po začínající mladé talenty. Festival navštíví cca 60 vystupujících DJs.

Pořadí interpretů scelí emoce všech hudebních vln, to ještě více umocní magický nádech oslavy začátku prázdnin a léta, doby stvořené pro zábavu a nové prožitky. Festival by měl být především show pro návštěvníky. Zvolili jsme proto mix těch nejlepších protagonistů ze Slovenska, Polska, Anglie, Spojených států, Rakouska, Německa a České republiky, kteří prostor festivalu zaplní tóny ze svých setů (dlouhých 1h - 1,5h).

Pestrost stylů, široký výběr kvalitních DJs a krásné prostředí přírody, podtrhne unikátní laserová show a videoprojekce. Své umění nám o půlnoci předvedou tanečníci s ohněm, Sokolovská crew Malulo - Poi. Tanec s ohněm je vítaným zpestřením na festivalech tohoto druhu.

Fotogalerie