Článek

GOODFEST: open-air hudební festival

Hudební festival GOODFEST se vůbec poprvé uskuteční 26. května v Karlových Varech na Sokolském vrchu. Diváky bude bavit přední písničkář a známý litvínovský chuligán Xavier Baumaxa, který nedávno překvapil deskou svých hitů „Coveranto“ v bohatých aranžích v doprovodu smyčcového tělesa. Vystoupí také přední domácí kapela Goodfellas, pražský písničkář Dominik Kotyza, nebo speciální host festivalu, fenomenální rakouský objev My Name Is Music.

Festival pořádají členové karlovarské skupiny Goodfellas ve spolupráci s městem Karlovy Vary. Přizvali na něj přední objevy klubové scény, na které narazili během sezóny na četných koncertech nejen po ČR. „Ručíme za dobrou muziku, ručíme za dobrý týpky – proto GOODFEST,“ vzkazují divákům. Díky podpoře města bude navíc vstup na festival zcela zdarma.

 

Speciálním hostem, na kterého pořadatelé upozorňují, je indie-popové duo z Vídně s názvem My Name Is Music. „Jedna kytara, jeden buben, jeden činel, plus dva hlasy. Groove jako v roce šedesát a sexy songy jako nikdy!“. Goodfellas s nimi vystoupili jak v Čechách, tak i v Rakousku a poprvé je přivezou představit domácímu publiku. Písničkáře Dominika Kotyzu z pražského Žižkova pravidelní návštěvníci klubových koncertů znají. Dalším zajímavým hostem jsou nadějní karlovarští Cheesboutique, rock'n'rollová kapela se zajímavým vlivem funky. Program doplní folk-rocková legenda Proo-One.

 

 

GOODFEST open-air hudební festival

26. května 2010 – Sokolský vrch, Karlovy Vary - od 16:00 hod., vstup zdarma

 

PROGRAM:

Xavier Baumaxa (21:00)

Goodfellas (20:00)

My Name Is Music (Vídeň, AT) (18:45)

Dominik Kotyza

Cheeseboutique (17:30)

Proo-one (16:20)

 

více info na:

www.bandzone.cz/xavierbaumaxa

www.bandzone.cz/goodfellas

www.myspace.com/margaretandapoll (My Name Is Music)

www.bandzone.cz/dominikkotyza

www.bandzone.cz/cheeseboutiqueband

www.bandzone.cz/prooone