Článek

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS 2010

tradiční rozloučení se sezónou ve velkém stylu

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS 2010


Již tradiční rozloučení se sezónou ve velkém stylu se opět ke konci sezóny připravuje ve Skiareálu Špindlerův Mlýn - BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS, top snowboardová a freeskiingová akce. Čtvrté pokračování povedené série, které si z loňských let nese přívlastek „akce roku“, chystá pro profesionální i amatérské sportovce perfektně připravený snowpark a množství doprovodných aktivit v průběhu celého dne i večera.

Celé čtyři dny, počínaje čtvrtkem osmého a konče nedělí 11. dubna, budou zasvěceny důstojnému rozloučení se zimní sezónou. Do největšího českého střediska zamíří více jak 150 pozvaných domácích a zahraničních jezdců, aby si spolu s veřejností i zástupci médií mohli užít perfektně připraveného snowparku a doprovodných akcí. Snowpark bude oproti svému standardnímu stavu kompletně přestaven a radikálně zvětšen, pod taktovkou specialistů ze Snowparkdesign tak vznikne prostor evropských parametrů. Jak řekl hlavní organizátor Petr Najman, všichni se mohou těšit na U-rampu, “heli line“ zakončenou velkým cornerem, big air kickers, různé menší zábavné překážky a několik novinek. „Pro veřejnost, holky a juniory bude v letošním roce jako bonus připraven navíc BURTON easypark na Hromovce, který také projde úpravou a už při příjezdu ze Svatého Petra bude i na modré sjezdovce připraveno několik menších hitů,“ dodal.

Výraznou změnou k minulým ročníkům je koncept JÄGERMEISTER Party Nights - u spodní stanice lanovky vyroste XL party stan, ve kterém každý den proběhnou zajímavé hudební produkce. Jako doma se tam budou cítit DJs Robot a Jorgos, servírující za gramofony porce kvalitní muziky prakticky po celou dobu konání akce počínaje čtvrteční warm up party. V pátek 9.4. se všichni mohou těšit na koncerty kapel Fast Food Orchestra a Navigators, v sobotu 10.4. exploduje nabitá BIG BOSS stage - PSH, Kapitán Láska, Orikoule, Vladimir 518 a Djs Mike Trafik, Robot a Jorgos.

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS není závod, ale společné ježdění, fotografování a natáčení ze země i ze vzduchu, prostě setkání jezdců, médií a milovníků zimních sportů. Přesto budou předávány ceny účastníkům vyhodnoceným jako nejlepší jezdci v kategoriích best rider, best girl, best rookie a best freeskier. Kromě hlavního hodnocení pro ty nejlepší proběhne ještě několik dalších sessions a soutěží, například akční Nike 6.0 Trick Survival na Big Airu, nebo Photo contest pro akreditované fotografy a další.


Datum: 8.-11.4.2010

Místo: Skiareál Špindlerův Mlýn, Svatý Petr

Typ akce: Photo+Video Shooting, Sportovně společenská akce na závěr zimní sezóny

Organizace: Snowparkdesign s.r.o.,

Partneři: Burton Snowboards, Skiareál Špindlerův Mlýn, Nike 6.0, Jägermeister,

Red Bull, Ricoh, Impromat, Žluté Lázně, Swis-shop.cz, Skullcandy, 123shop.cz a další

Media partners: Nova Sport, MTV, Freeride.cz, Radio 1, Freemagazine, Redway, Downdays.eu


Obecné informace najdete na www.spindl-spring-sessions.cz