Článek

Goodfellas nominováni na KULTURNÍ UDÁLOST ROKU 2009!!!

Díky vám všem za podporu! Goodfellas jsou nominováni na KULTURNÍ UDÁLOST ROKU 2009 V KARLOVARSKÝM KRAJI v anketě týdeníku Mladá fronta - ...

Díky vám všem za podporu! Goodfellas jsou nominováni na KULTURNÍ UDÁLOST ROKU 2009 V KARLOVARSKÝM KRAJI v anketě týdeníku Mladá fronta - Sedmička! Loni jsme nabrali veliký tempo a vystartovali z Karlových Varů do klubů celý republiky. Povedlo se to především díky fellas, který chodí pravidelně na koncerty a díky lidem, který se ještě nebojí pořádat koncerty a nevyměnili živý rockový kapely za diskotéky! U nás doma to nezůstalo bez povšimnutí a nám i vám teď za to patří nominace:

Týdenník Sedmička: "Goodfellas: Karlovarsko-žižkovská kapela vydala loni CD Sweet and Lowdown a vyjela na rozsáhlé republikové turné. Celkem Goodfellas loni odehráli kolem stovky koncertů. Po dvou letech existence se jim podařilo překročit rámec regionu."

Zbytek je ovšem opět spíš na vás! Podpořte Goodfellas v anketě hlasováním: vyberte z nominací tři a jejich pořadí pošlete mailem na havlicek@mf.cz. POZOR, nutné připojit jméno, adresu a telefon, můžete totiž vyhrát ceny! Anonymní hlasy budou vyřazeny. Hlasování probíhá do 11. února, vyhlášení proběhne v klubu Husovka/Paderewski 15.2. Víc info najdete tady. Děkujeme všem, i těm, kdo v anketě budou volit jiné události, myslíme si totiž, že kultura obecně je ve Varech potřeba podpořit všema možnýma silama, tak dejte najevo, že o ni máte zájem! Moc díky.

Ciao
Goodfellas