Článek

Redakce zdaryvary hledá nové posily

Baví tě fotit nebo rád píšeš? Chodíš rád po akcích a zajímá tě kultura? Tak to jsi nejspíš náš člověk!

Ti z vás, co to tu sledují častěji, si jistě povšimli menšího úpadku zdaryvary. Důvodem je zaneprázdněnost lidí, kteří nadále setrvávají v teamu. Většina z nás už pracuje a musí bohužel své priority směřovat někam jinam. To byl také důvod, proč někteří opustili naše řady.
Situace je tedy taková, že máme málo kapacit pro to, abychom mohli podnikat a tvořit vše co jest v plánu. Proto bych chtěl apelovat nás vás, na čtenáře tohoto nezávislého serveru. Zapojte se do dění, pomožte nám formovat kulturu v Karlovarském kraji!

 

Často ze všech stran slyším názory obviňující okolí z toho, že se tu nic neděje. Ale málokdy od těch lidí vidím, že by oni sami něco udělali, něčím přispěli pro společnost. Typická česká povaha. Nechci zde někoho soudit, sám mám svých chyb dost. Jen bych rád upozornil na to, že nelze vše svádět na město či na stát, očekávat, že se každý postará o to, abychom se my bavili. Skutečnost je taková, že město ale i stát charakterizuje jeho obsah. Jestliže je nějaké město mrtvé, bez energie, je nepochybně chyba na straně lidí, kteří v něm dýchají.

 

Nemusíte být nutně členy zdaryvaryTEAMU, abyste mohli přihodit nějakou akci do kalendáře, dokonce i článek je možné sem lehce vložit. Diskuze jsou zde otevřené i pro neregistrované, prosím vás tedy, pojďte s námi utvářet své okolí. A kdo by snad chtěl spolupracovat s námi mnohem více, je vítán, nabídnout můžeme press vstupy na akce a poměrně slušné zázemí.

Nenechme vše na ostatních, zapojme se do kultury…

 

Za zdaryvaryTEAM Václav Eder