Článek

Ostrov massacre

Zúčastnili jsme se další Ostrovské akce, tentokrát jsme zavítaly do proslulého M-clubu...

V Ostrovské krajině plné přírody a divných pouličních zákoutí je tento klub velice populární a musím podotknou, že i mě se hodně zalíbil. Prostor pro pódium a obrovský bar utváří klasickou klubovou atmosféru, která uspokojí i ty nejnáročnější klubové pařany.

Jak napovídá název akce, šlo o masakrový večírek plný metalové hudby, zkrátka se místní metalová banda shodla že je třeba trochu té progrese pro páteční večer.
Hned potom, co si všichni, včetně nás objednali nějaké to pití, pomalu už dozvučovala své nástroje kapela s názvem "IG// elit". Pochází od Českých Budějovic a hrají typický český trash metal, na kontě mají dvě alba.

Protože předchozí kousek lidi jen lehce rozehřál, přišla domácí death metalová scéna. Ano Ex Archa, kapela která tuto akci pořádala, několikrát již jsem o ní zde psal, proto doufám že není třeba nějak zvlášť představovat.

Domácí scéna se předvedla ve své plné kráse, ale to zdaleka nemohlo stačit pro nakrmení tolika přítomných uších v klubovém sálu.
Byl tedy nasazen mosazný VIBRATHÖRR, trash-metalcorova vibrační pecka z Prahy. Kapela, která dělala předskokany takovým kapacitám jako je NAPALM DEATH, má jedno debutové album s názvem "SELF EXCITEMENT GENERATOR" vydané v roce 2007. A v roce 2008 si dali i split s názvem "Diphteria vs Vibrathörr".
Velký třesk a massacre opravdu jen co jen...

 

Za zdaryvaryTEAM Václav Eddycek Eder

Fotogalerie