Článek

Divadlo BezDirky

V hospůdce Na hrázi ve Velkém rybníce se sešel divadelní soubor Divadlo BezDirky s milovníky prken, která znamenají svět u inscenace hry Davida Drábka Švédský stůl. ZdaryVary byly u toho!

Divadlo BezDirky vzniklo v roce 87 a jeho členové (Martin Kaiser, jeho sestra Kateřina Kaiserová, Tomáš Braunreiter, Michal Feit a Tomáš Zámečník.) tvrdí, že už vlastně neví, proč začali hrát. Evidentně je to ale baví.

 

divadlo BezDirky

 

Dnes se sešli "jenom" tři herci - sourozenci Keiserovi v rolích rytíře (jednohubky) a čokoládové špičky a Tomáš Braunreiter v roli porcovaného uzeného lososa.

 

Inscenace hry byla vtipná, nekonvenční - jedním slovem výborná! Vy, kteří jste nebyli přítomni, si alespoň vychutnejte náš fotoreport.

 

divadlo BezDirky

 

Nakonec ještě musím pár informací doplnit - protože jsem se při získávání informací o divadle BezDirky obrátil na zdroj více než informovaný, tedy na samotného Martina Rytíře Jednohubku Keisera, který vycítiv příležitost si na někom vyzkoušet svůj zvrácený smysl pro humor :-) mě záměrně uvedl v omyl mnohými dezinformacemi, připojuji ke článku ještě jeho komentář, který by měl vše uvést na pravou míru.

 

divadlo BezDirky

 

bezdirky 28.8.09 v 08:54 napsal

jen se omlouváme za dezinformace, "sourozenci" Kaiserovi spolu mají devítiletou dcerku, což znamená, že jsou vlastně asi manželé, divadlo BezDirky vzniklo z divadla Klobrouk (kdysi sídlícího v kině Drahomíra) asi v roce 1993. Sorry Honzo, že jsme tě tahali za fusekli. Ale fotky jsou výborné - díky

 

Za ZdaryVaryTEAM Jan Zatloukal

 

 

Fotogalerie