Článek

Foxy opět v baru ZigZag!

Někteří z Vás si možná pamatují, že během loňského Mezinárodního Filmového festivalu byl bar ZigZag využit jako improvizované studio, odkud vysílalo rádio Foxy! Bylo to fajn a proto se letos koná repete...

Protože se lidem z Foxyradia festivalová atmosféra a ZigZag moc líbila, rozhodli se, že si to letos zopakují. Foxy se zaměřuje hlavně na dancemusic, r'n'b a rock, ale zazněly třeba i latinské rytmy. Pro posluchače je příjemné to, že Foxy hraje hlavně muziku s minimem reklamy a přináší horké novinky z festivalového dění, rozhovory s lidmi a snaží se navodit tu správnou a příjemnou atmosféru.

 

Dnes jsme u mixpultu „ulovili“ moderátorku Janu Štenglovou, která ochotně a ve volné chvilce dovolila nafotit zázemí rádia, popovídat si a vůbec byla moc fajn. Sice mne zapřísahala, že sem nesmím dát ani jednu její fotku, jinak že si mě najde a uškrtí, ale...

 

Jana ovšem není jediná, která je na Foxy během festivalu „on air“, do éteru vysílá třeba ještě Milan Harvánek (DJ Harvy), Tomáš Begeni, a zaslechnout jste mohli i pořady jako jsou House Mafia (David Nováček), Top Secret (Libor Červinka), BiG Hit (Milan Harvánek), Lounge (MPM), DeLuxe Musique (DJ Maniac One a Mildred) a T.R.U.E. Show (O Jay a Slim Šejdý), do Foxy přišli i Dj’s jako MARIO, CHRIS SADLER, DJka MERYEN, kapely NIGHTWORK, EASTPARK, NAVIGATORS, BOOGER a každý den od dvou hraje některý z regionálních Dj’s a exkluzivně pro foxy pořádně provětrá gramofony a roztočí desky.

 

K tomu jsou na Foxy ke slyšení i takové lahůdky, jako třeba premiéra remixu známé písně „Je to fajn“ z filmu Kouř režiséra Vorla, kterou připravil Dj Harvy.

 

Foxyradio si prostě na festival připravilo fakt našlápnutej line-up a já za sebe doufám, že se příští rok na fesťáku zas s Foxy potkám v baru ZigZag a vy se tam určitě zajděte přesvědčit, nebo si Foxy pusťte na netu!

Fotogalerie