Článek

Fotoreport: 4 Elements

Večerní Karlovy Vary, pasáž PRAHA. Scházíme schody do podzemí a před námi se otevírá velký prostor s neobvyklou retro výzdobou...

...Neobvyklou, ale přesto zajímavou, kterou lemuje červený koberec hvězd.Za Dj pultem exceluje Silent Cut, bar se hemží lidmi a dobrým pitím,v zákulisí probíhají přípravy modelek na přehlídku kreativních kousků firmy ODIVI, kterou sama stvořitelka s modelkami představuje na červeném koberečku. Podzemní prostory bývalé restaurace se pomalu ale jistě plní lidmi. Kolem zdí postávají hloučky lidí a obdivují tvorby umělců, kteří představily svá díla po stěnách celého prostoru. Směli jsme obdivovat dokonalost detailů na fotografiích či obrazech,stvořené například Sofií Janouškovou nebo Evou Doškovou. Výzdoba obsahovala i promítaná videa.

 

Pětice modelek na začátku večera předvedla kolekci firmy ODIVI, k vidění byli luxusní až "brutálně" šokující kousky ušité z kvalitních látek, které mnohým braly zrak a které modelkám dodala nádech profesionality. A že to těm modelkám opravdu slušelo.

 

O jejich zdokonalení se postarala dvojice mladých a velmi nadějných "umělkyň", které měli na starosti styling vlasů a make-up (Adéla Pelcová,Natálie Bednářová). Skvělá příprava modelek dodala přehlídce opravdový šmrnc. Červený koberec zaváněl až Hollywoodem, v takových rozměrech přehlídka probíhala a nebrala konce z nadšení obecenstva.

 

Po krátké pauze se nám představil fenomenální zpěvák Count Koroptief, díky kterému se vystoupení ubíralo starým "oldschool" americkým stylem hudby. Tuhle hudbu si užil snad opravdu každý.

 

Z jiného soudku nám byla oficiálně představena firma I have a dream, kterou ošperkovaly nejenom modelky z předešlé přehlídky, ale i mužské modelové zastoupení. Jako další firma byla představena Paramisa, pohádkové alternativní oblečení. Každý si mezi předváděnými modely vybral svůj kousek, který mu padl do oka, výběr byl více než obsáhlý a chvílemi i neobvyklý některými módními výstřelky. Neobvyklost v našem případě znamená originalita.

 

Skvělý hudební doprovod obou módních přehlídek startoval  Silent Cut, který na nás nešetřil a vpustil do éteru "fajnšmekrové" kousky, kterými jistě nikdo neoporvhne. Během celé akce jsme měli šanci ochutnat mini bagetky z bagetárny Little in da house, které nám brali dech svou skvělou chutí.

autor textu: Jovanka

Doplněné fotky modelek: Kyry

 

Fotogalerie