Článek

FOTOREPORT: 3. den MFFKV aneb co, kdy, kde a proč??

Co se stalo na červenym koberci? Nebo třeba na Tržní kolonádě? To všechno a nejen to z 3. dne najdete právě tady.

Mezinárdní filmový festival jede a nabírá čím dál víc na obrátkách. Parky jsou zaplněné odpočívajícími skupinkami, fronty na filmy jsou stále větší a větší a celebrity stále a stále přijíždí.

 

3. festivalový den jsme se byli podívat na červeném koberci, kam přijela jedna z hlavních hvězd filmového festivalu Isabelle Huppertová aby si pak ve velkém sále přebrala křišťálový globus za mimořádný přínos světovému filmu. Po tomto slavnostním okamžiku se diváci mohli v mezinárodní premiéře podívat na soutěžní film Villa Amalia, v němž hraje Huppertová hlavní roli ženy, která se rozhodne naprosto se odstřihnout od svého předchozího života.

 

Mezitím na Tržní kolonádě začala akce "Michal Horáček KUDYKAM". Zde mohli kolemjdoucí zhlédnout inscenovaný koncerty několika písní z lyrikálu Kudykam, který bude mít premiéru 21. 10. 2009 ve Státní opeře Praha. Za doprovodu živé hudby zazpíval Vojtěch Dyk, Ondřej Ruml a další. Celou akci moderoval Milan Šteindler.

 

Večer se jako každý den pod Chebským mostem uskutečnili dva koncerty, tentokrát šlo o rockovou kapelu Hard Atack(kv) a Okrozom(ostrov), kde kapela Okrozom podala velice dobrý výkon na který se přišlo podívat cca 70 lidí.
Po této akci jsme se podívali i na probýhající Dubwise večírek který se konal ve W clubu, spousta ragge, grilování až do pozdních raních hodin.

 

Fotogalerie