Článek

FOTOREPORT: Jaký byl druhý den MFF?

Nahládněte s námi co se druhý den festivalu dělo v Poštovním dvoře, galerii Supermarket WC, Film Cafe Mattoni, Aeroportu a W Clubu.

Festival se nám už pomalu rozjel na plné obrátky, městem proudí masy místních i zahraničních návštěvníků a na každém rohu se děje něco zajímavého. Co se včerejšího dne týče, asi největší akcí byl ČEZ fest v Poštovním dvoře a další kulturní událostí bylo uvedení světové premiéry filmu Procházky od režiséra Miloše Formana.

Další zajímavou událostí bylo otvření designového obchodu a zároveň zahájení výstavy "To jsou panoramata" v galerii Supermarket WC.

Poté se Zdaryvary fotografové rozběhli do všech koutů města. Ve Film Cafe Mattoni proběhl koncert domácích Goodfellas s hosty The Wavemen.

A co bylo dál?? To už jsme nechali zase na náhodě a byly jsme unášeni davem (a proudící vodou) a protentokrát jsme skončili ve stanu Kapitána Morgana a v kultovním Aeroportu.

Aby se vše netočilo jen o kolo filmu, hvězd o kolo něj, diskoték a podobně, odehrála se ve W Clubu velká hardcor párty, kde zahoblovali ti nebrutálnější z nejbrutálnějších hardcor Karlovarské scény. A to přesně Animal Resources(KV) a Censorshit(Ostrov). Nemyslím si že je třeba nějak přectavovat tyto legendy které už dávno nehrají jen a pouze na své domácí půdě, jejich hardocor je vyhlášen po celé ČR. Přesto tento večer byl něčím výjimečný, a to přesně tou atmosférou a lidmi kteří se sešli, myslím že na Varské poměry to byla hodně dobrá party a kotel hořel, pot cákal, a na konec byl zahrán i Fotograf, což byla poslední přilitá kapka benzínu do ohně, výbuch opravdu ojedinělí.

Fotogalerie