Článek

Rok s galerií SUPERMARKET wc

Ohlédnutí se za uplynulým rokem s galerií SUPERMARKET wc, která vznikla z bývalých veřejných záchodků v Karlových Varech.

Dne 23. května 2008 PROTEBE live o. s. slavnostně otevřelo galerii SUPERMARKET wc. Za rok jejího působení mohli návštěvníci zhlédnout 6 výstav, zúčastnit se 8 přednášek či besed, použít WI-FI připojení nebo místní internet. Také se občerstvit a dojít si na malou či velkou stranu s kulturním vyžitím a udělat sobě, či jiným radost zakoupením produktů karlovarských designérů. Za uplynulý rok existence galerie navštívilo výstavy 1568 lidí, kterým PROTEBE live o. s. děkuje za přízeň.

POZOR,POZOR!

Galerie SUPERMARKET wc připravuje úpravy interiéru.
Z tohoto důvodu bude provoz galerie v červnu omezen. Od 8. června do 19. června nebude instalována žádná výstava, ale beze změn je provoz občerstvení, obchodu a veřejného wc. Od 20. června do 3. července je SUPERMARKET wc uzavřen.
PROTEBE live o. s. se těší na setkání při zahájení nové výstavy „To jsou panoramata" experimentálního designérského studia Liv Ducci Lab, která bude zahájena 4. července ve 21. hodin.

Ida Kleisnerová

 

 

Fotogalerie