Článek

Chebské dvorky 2009

Od 10. - 13.6.2009 na Vás čekají výstavy, happeningy,performance, projekce, instalace, interaktivní akce, tvůrčí dílny,divadelní představení, koncerty, žonglérský workshop a představení azávěrečná pecka!

Od 10. - 13.6.2009 na Vás čekají výstavy, happeningy, performance, projekce, instalace, interaktivní akce, tvůrčí dílny, divadelní představení, koncerty, žonglérský workshop a představení a závěrečná pecka!

 

Těšit se můžete na Divadlo Rity Jasinské, Vojtu Vrtka a jeho žonglérský workshop, afrokubánské rytmy Školchestru, jedinečné divadlo v pohybu Décalages, spojující divadlo s prvky akrobacie, kapely ze západu Čech i známé velké české kapely - Echt!, UDG, šansonovou zpěvačku Szidi Tobias s kapelou, Yellow Sisters, písničkáře volnomyšlenkáře Záviše.


Pozor, pozor! Pecka letošního ročníku Chebských dvorků - poprvé v historii své existence do ČR zavítá absolutní špička mezi bubeníky, německá skupina Power!Percussion. Jedná se o profesioonální hudebníky ze všech zánrů hudby, kteří se v roce 1997 spojili v čistě bubenickou formaci a sklízejí fenomenální úspěchy!